Activități de weekend pentru copii și părinți

Dacă tot e vacanță și vremea ne ține mai mult în casă decât afară, ce-ai zice de niște propuneri de activități pentru weekendul ce bate la ușă.

expozitie 3d 2

Siluete și parfumuri inedite: expoziție de flori marca Maison Dadoo în Sun Plaza Copaci, scaune, umbreluțe, ceainic, ciupercuțe, brioșe și acadele… toate din flori! Nu vorbim despre ora ceaiului petrecută într-un tărâm de poveste și nici despre Alice în țara minunilor, ci despre expoziția de flori ”Siluete și parfumuri inedite” realizată de floriștii de la Maison Dadoo, pe care o poți vizita până pe 21 aprilie în Sun Plaza.

expozitie de flori

Venin: frumuseți de neatins.Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită să explorați o nouă expoziție temporară inedită cu exponate vii, dar și cu piese de o valoare inestimabilă din colecțiile muzeului, până pe 18 Iunie 2017„Venin – frumuseți de neatins” vă propune să descoperiți lumea fascinantă a câtorva specii veninoase din lumea animală, unele dintre acestea regăsindu-se în clasamentul celor mai veninoase animale din lume.

expozitie venin

Spotlight – Bucharest International Light Festival #3,Festivalul Internațional al Luminii.  Spotlight, revine între 20 și 23 aprilie, cu o nouă ediție ce reinterpretează peisajul urban bucureștean prin intermediul artei digitale și multimedia. În fiecare zi de festival, de la ora 20:30 la 23:00, Calea Victoriei devine pietonală între Muzeul Național de Artă al României și Splaiul Independenței, unde peste 20 de instalații, proiecții și sesiuni de video mapping transformă zona într-un gigant spațiu expozițional.

spotlight

”Devino parte din artă!”: prima expoziție interactivă de tablouri 3D din România.Vino la singura expoziție unde e obligatoriu să faci fotografii și unde tu poți să fii parte din artă, parte din tablourile expuse. Sun Plaza găzduiește până pe 9 iunie o expoziție de 20 de tablouri 3D care vor deveni sursă de distracție și de inspirație pentru fotografii memorabile.Tablourile 3D sunt create cu tehnici speciale și creează iluzii optice – odată fotografiate, ele devin incredibil de reale și dau senzația că sunt în relief.Ia-ți aparatul de fotografiat sau telefonul, vino cu prietenii sau cu familia la expoziție și fă-ți cele mai creative poze! Nu e obligatoriu să le postezi pe Facebook, dar nici nu știi câte like-uri pierzi!

Verde Stop Arena .După un binevenit repaus, Verde Stop Arena programează, la cererea publicului, un nou interval de acces la starea naturală de Dolce far’ Niente. Începem seria LazyDay, invitandu-vă sâmbătă la soare și iarbă proaspătă, cu intenția de a ieși hotărât din sezonul ploios. Care-i planul: un enorm gazon proaspăt cu păpădii pentru toată lumea, cu muzică mișto, street food All-Stars, bere, multă bere şi nu în ultimul rând voi, adică noi, crowd-ul urban dornic de stat la soare în picioarele goale întru reconectare.

 

Sursă foto: PR, facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *