Ikea a deschis în Centrul Bucureștiului un spațiu ”urban” de relaxare

De astăzi și până la sfârșitul lunii martie, Ikea a deschis un spațiu urban, de relaxare fix în centrul Bucureștiului. Așa că cine își dorește să experimenteze o altfel de pauză de relaxare, poate da o fugă pe Calea Victoriei nr 46. Spațiul este deschis zilnic, între orele  12.30-21.30.

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/
https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/

IKEA® POPAS URBAN nu este un punct de vânzare, dar cei care-i trec pragul vor avea, în fiecare săptămână, ocazia să participe la ateliere și evenimente cu tematici diferite din universul IKEA. În plus, există acces nelimitat la  internet wireless, se pot viziona filme, iar cei mici au acces la jocuri și cărți, în zona special amenjată pentru ei.

ikea popas urban 2

Locul,  după cum susține Daniela Stoican, PR Manager la Ikea, a fost creat pentru a oferi o experiență de relaxare, un loc de întâlnire, în care toată lumea e invitată să se oprească, să ia un loc și să exploreze soluțiile pentru diferite zone ale casei.

Astfel, în perioada 15-24 februarie toți cei care-și doresc, vor putea să se fotografieze alături de cei dragi, zilnic, între orele 18.00-21.30,  în cadrul proiectului “Portret de Îndrăgostiți” cu fotograful Cristian Șuțu.

Tot în luna februarie, mai au loc și următoarele evenimente:
• 18 februarie: Atelier de personaje de poveste.
• 19 februarie: Teatru de păpuși cu tema prieteniei. (3 reprezentații: 13:00 – 14:00, 14:00 – 15:00, 15:00 – 16:00)
• 25 și 26 Februarie: Atelier de mărțișoare (accesul la atelier se face pe bază de înscriere)

Programul activităților va fi actualizat pe www.IKEA.ro.

 

sursă foto: Pr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *