Se citește în iarbă la Roaba de Cultură

Roaba de CulturăSâmbăta aceasta, de la ora 10.00, sunteți așteptați cu mic cu mare, în Parcul Herăstrău, la Roaba de cultură, pentru a citi în iarbă.  Evenimentul este pentru iubitorii de cărți, așa că dacă îți place să citești, acolo e locul tău!

Organizatorii și-au propus să umple peluza de la Roaba de cultură, la ora 17.00, de oameni care citesc. La fața locului va exista o bibliotecă gratis în aer liber de la Editura Litera, iar participanții vor primi reviste, cărți, baloane, produse La Roche-Posay, Tedi și alte surprize.
Program:

* 11.00. Atelier organizat de Salvați Copiii pentru informarea cu privire la siguranța copiilor pe internet și la utilizarea noilor tehnologii. La final, Orange organizează un concurs și oferă ca premiu o tabletă .
* 12.00. Schimb de cărți cu bookblog.ro. Aduceți de acasă cărțile care nu vă mai trebuie sau pe care v-ar plăcea să le citească și alți oameni și introduceți-le în circuitul bookblog.ro. Le puteți retrage oricând și puteți primi și voi alte cărți.
* 13.00. Concurs de citit viteză în perechi părinte-copil cu Zâna Norilor. http://www.zananorilor.ro. Premii: cărți și perne-nori.
* 15.00. Jocul Norilor – Emoții. Cu Zâna Norilor. Joc de cărți, în care cărțile reprezintă emoții.
* 16.00. Întâlnirea Cameliei Cavadia, autoarea romanului “Vina”, cu cititorii lui și cu cei care vor să îi afle povestea.
* 17.00. Citit simultan asigurat de UNIQA. “Încercăm să strângem cât de mulți oameni putem, vrem să ne batem recordul de participanți de la ediție la ediție.
* 18.00 – Teatrul Zurli.

Intrarea este liberă. Pentru detalii şi program urmăriţi pagina de Facebook https://www.facebook.com/citim.in.iarba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.