Târguri de mărțișor. Unde sunt și ce găsești

În mai puțin de o săptămână, toată lumea va dărui mărțișoare, flori sau cadouri cu ocazia intrării oficiale în anotimpul primăvară. Unde le găsești pe cele mai frumoase și arătoase? Unde sunt cele unicate ce vor stârni admirația? Îți dăm noi trei ponturi

În fiecare an, înainte de 1 martie, lumea caută târguri și evenimente de la care să poată achiziționa mărțișoare și diverse cadouri pentru cei dragi. Cele mai căutate și vizitate sunt cele cu produse hand-made, iar în acest weekend își deschid porțile.

Dichisar, ediția de Mărțișor.

Pe 24 și 25 februarie, Dichisar își deschide porțile pentru ediția de mărțișor a târgului de anul acesta. Organizatorii promit că toți cei care vor trece pragul târgului vor avea de unde alege și, mai ales, vor putea achiziționa produse unicate, la prețuri excelente. În plus, vor avea parte și de premii și evenimente de relaxare. Așadar, nu vă rămâne decât să vă convingeți singuri de acest lucru, sâmbătă și duminică la Impact Hub București de la Timpuri noi. Intrare: 10 lei

Bounty Fair, eveniment dedicat primăverii.

În această primăvară Bounty Fair aduce împreună peste 100 de designeri români și 30 de ateliere pentru juniorii familiei, într-o atmosferă de sărbătoare, voie bună și energie pozitivă. Vei găsi un târg plin de mărțişoare lucrate manual de către unii dintre cei mai talentați artişti romȃni, ȋntr-o diversitate de stiluri. Târgul are loc la Casa Universitarilor București, iar intrarea costă 8 lei.

Târgul mărțișorului la Muzeul Țăranului Român. De pe 24 februarie până pe 1 martie, cei care vor să achiziționeze cadouri de Dragobete sau mărțișoare pot merge la Muzeul Țăranului Român. Ce veți găsi? Mărțișoare lucrate manual, obiecte decorative dar și produse alimentare din diverse zone ale țării. Locul de desfășurare: curtea interioară a MNȚR, sala Acvariu, holul de intrare – Studioul Horia Bernea.

Sursă foto: Dichisar, Bounty fair, http://www.muzeultaranuluiroman.ro, http://www.visitnarrabri.com.au/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *