3 filme pentru un weekend reușit

craiasa zapeziiWeekendul acesta te poți răsfăța alături de cel mic cu câteva filme noi și bune. Crăiasa Zăpezii, Hotel Transilvania și Cuibul Dragonului vor fi, cu siguranță, pe placul celor mai mici cinefili, însă nu-ți vor displăcea nici ție. Așa că, profitați de sfârșitul de săptămână ce bate la ușă și faceți un maraton al animațiilor.

Crăiaza Zăpezii

Animaţia prezintă călătoria plină de aventuri a micuţei Gerda care încearcă să îşi găsească fratele ţinut prizonier undeva în vasta întindere albă din ţinutul vrăjit de Regina Zăpezii. De-a lungul călătoriei sale, Gerda se confruntă cu multe obstacole, dar cunoaşte şi noi prieteni de nădejde. Filmul este dublat în limba română, iar printre cei care dau voce personajelor se numără Dan Cruceru(regele), Claudia Pavel(negustoreasa), Simona Pătruleasa(Crăiasa Zăpezii) și Elena Gheorge(Gerda).

craiza zapezii 1

 

 

 

Hotel Transilvania

În Hotelul Transilvania lucrurile s-au schimbat puţin în ultima vreme: politica strictă a lui Dracula care acceptă doar monştri în hotel s-a mai relaxat, iar hotelul îşi deschide porţile şi oamenilor. Dar în spatele cavourilor închise, Dracula este neliniştit deoarece adorabilul său nepot, jumătate vampir, jumătate om, Dennis, nu dă semne că ar fi şi vampir.

hotel-transylvania-

Cuibul Dragonului – Începutul erei războinicilor

Un tânăr războinic se alătură unui grup de vânători de dragoni pentru a învinge un șarpe legendar. Filmul are la bază un popular joc multiplayer online de tipul RPG, cu peste 100 de milioane de useri înregistraţi. Pe continentul Altera „răul pândește din umbră”, iar oamenii şi elfii sunt nevoiţi să se alieze pentru a învinge Dragonul Negru, ce se trezeşte după o lungă perioadă de inactivitate. Magia însoţeşte săbiile uriaşe, costumele cu decupaje atractive şi abilităţile de luptător ale eroilor porniţi în avans să îi vină de hac înfricoşătorului dragon şi armatei lui de monştri. Scopul este acela de a distruge giuvaerul ce-l alimentează pe acesta cu putere si care ar putea oferi unui alt posesor o forţă magică imbatabilă, ce ar îngenunchea Altera.

cuibul dragonului

Sursa foto: Pr, cinemagia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.