3 trucuri rapide pentru rutina unui par frumos

par sanatosTimpul, atunci când devii mamă, este mai prețios ca oricând. Iar faptul că cei mici te țin ocupată non-stop devine o certitudine.  Indiferent de vârsta pe care o au, parcă stă scris in AND-ul lor să-ți umple timpul. Diminețile sunt cele mai haotice momente ale zilei. Toți încearcă să ajungă mai repede la muncă sau la școli și grădinițe, fapt ce duce la un haos total. Abia acum conștientizezi că diminețile în care îți petreceai cel puțin o oră pentru a-ți aranja părul în fața oglinzii nu se vor mai întoarce degrabă.

Iată însă, cum îți poți organiza eficient timpul, astfel încât, părul tău să arate la fel de sănătos și strălucitor ca înainte.

1. Nu-ți spăla zilnic părul!

În primul rând, o astfel de practică nu e deloc sănătoasă, iar în al doilea rând, îți va lua foarte mult timp. Timp pe care tu nu îl prea ai. Așa că, încearcă să-l speli la o distanță de două, trei zile. Sigur că la început nu va fi confortabil, însă, cu timpul, părul va deveni mai sănătos și mai rezistent. Ca să nu mai punem la socoteală și economia pe care o faci.

2. Investește într-un șampon uscat!

Șamponul uscat e excelent, mai ales dacă ai un păr cu tendință de îngrășare. Își face treaba rapid, nu necesită spălare și nici timp de așteptare. Îl pulverizezi pe cap, la rădăcină, după care îți piepteni părul cu o perie. Și gata. Poți merge liniștită la muncă sau în oraș, fără a fi irosit prea mult timp. E adevărat, că un astfel de produs poate fi puțin mai scump, însă pentru femeile super ocupate e o variantă excelentă.

3. NU te spăla pe cap dimineața!

Știu că unul din motivele pentru care multe din noi alegem să ne spălăm părul dimineața este legat de aspect și de felul în care se coafează. Însă o astfel de rutină nu face decât să ”fure” timp prețios. Iar în momentul în care ai de dus doi copii la grădiniță sau la școală, o astfel de practică pare desprinsă din filmele SF. Așadar, seara, după ce-i adormi pe micuți, răsfață-te cu o baie sau un duș. Mai apoi, în liniște, te poți coafa așa cum îți dorești. În plus, dacă mai adaugi și produse de styling, cu siguranță coafura nu va fi în pericol.

Sursa foto:http://www.photl.com/229902.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.