Activități de 1 iunie: Sărbătorește împreună cu copilul tău

De 1 iunie, nu sta în casă. Se anunță o zi plină de evenimente, care de care mai atractive pentru copilul tău și, de ce nu, și pentru tine. Așa că, am făcut o listă cu activitățile de 1 iunie care te-ar putea interesa.

arcub

Expoziție de fluturi vii. Până pe 4 iunie, Sun Plaza devine cel mai atractiv loc din întreg orașul, transformându-se într-un adevărat tărâm de divertisment și voie bună. Printre activitățile preferate ale copiilor va fi, suntem siguri, expoziția de fluturi vii, care va avea loc între 1 și 4 iunie, de la 12.00 la 20.00.  Lăsați liberi într-un cort special amenajat, zeci de fluturi colorați vor putea fi observați cum zboară și cum mănâncă, vor putea fi luați în mână, așezați pe haine sau chiar pe năsucuri drăguțe de copii. Curioșii care vor intra în cortul cu pricina, vor primi o mulțime de informații interesante despre viața fluturilor.

Mai multe detalii pe: https://www.sun-plaza.ro/event/hai-la-joaca-pe-saturate-incepe-saptamana-distractiilor-pentru-copii/

portret de copil

Portret de copil-ședință foto. Foto Union păstrează tradiția de 1 iunie prin proiectul Portret de Copil și te invită în parcul Herestrău să imortalizezi acest moment. Ședința foto are loc în grădina Japoneză, între orele 10.00-17.00. Toate fotografiile vor fi ulterior postate pe pagina de Facebook Baby Stem și Foto Union de unde le vei putea descarca. Nu uita, joi, 1 iunie, Parcul Herăstrău, Grădina Japoneză (intrarea Arcul de Triumf)

 Parada baloanelor de săpun.  Într-un cadru de poveste, imaginația copiilor va prinde contur atunci când își vor face apariția două personaje pe picioroange care vor face baloane uriașe de săpun. Cei mici vor primi sticluțe și baghete cu soluție ”magică” pentru a le ține isonul maeștrilor de ceremonie. Astfel, milioane de baloane de săpun, care mai de care mai colorate, se vor ridica spre cer în intervalul 11.00-12.30, la intrarea principală din Sun Plaza, pe Esplanada Sud.

Cișmigiul Copiilor și Caravana Gașca Zurli. Pe 1 iunie, în Parcul Cișmigiu și în cartierele orașului se va sărbători cu mare fast ziua copilului. Între orele 11:00 și 21:00, în Parcul Cișmigiu, aleile vor fi transformate pentru o zi într-un spațiu al distracției, cu provocări creative și ore întregi de amuzament, atât pentru copii, cât și pentru adulții care îi vor însoți.

În premieră, evenimentului i se va alătura în acest an Caravana Gașca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii din România. Gașca Zurli călătorește cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului în tot Bucureștiul într-o singură zi, la bordul camionului multicolor care răspândește muzică și veselie. Trupa de artiști va susține câte un spectacol în fiecare sector al Capitalei.

TRASEUL CARAVANEI

Caravana Gașca Zurli va porni din Piața Universității (din fața TNB) la ora 10:00 și va opri pentru reprezentații în următoarele puncte:

Sector 1 – Parcul Floreasca, ora 10.30 (Bdul Mircea Eliade)

Sector 2 – Parcul Național, ora 11.40 (Strada Maior Ion Coravu)

Sector 3 – Parcul IOR, ora 12.50 (Strada Lotrioara)

Sector 4 – Parcul Carol, ora 14.00 (Piața Libertății)

Sector 5 – Parcul Sebastian, ora 15.10 (Strada Moțoc)

Sector 6 – Parcul Crângași, ora 16.20 (Calea Crângași)

Hai la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională! De anul acesta, Ziua Copilului se sărbătorește în familie, pentru ca 1 iunie este zi liberă națională! Cu această ocazie, echipa Itsy Bitsy invită toți copiii, părinții și bunicii la a 12-a editie a festivalului Copiii Colorează Viața, unde am pregătit peste 10 ore de bucurie în familie! Vezi aici toate surprizele de la Scena Itsy Bitsy!

itsy bitsy

Sursă foto: PR, facebook

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.