Activități de weekend pentru copii și părinți

Magia Crăciunului a pus deja stăpânire pe întreg orașul, iar mall-urile și cluburile pentru copii se întrec în fel de fel de opțiuni de petrecere a weekend-urilor răcoroase de decembrie.

activitati pentru copii 3

Așa că, decât să stai acasă, mai bine ai alege din multele oferte de petrecere constructivă și relaxantă a weekend-urilor, alături de piticii tăi și, bineînțeles de restul familiei.

În Orașul lui Moș Crăciun. 

activitati pentru copii

Nu, nu-ți propunem să mergi până în Laponia, ci doar până la Mall. O simplă călătorie cu metroul te poate duce în lumea de basm și feerie a Crăciunului, pe holurile Sun Plaza. În weekend-urile 8-10 și 15-17 decembrie, zona dinspre cinema va aparține în totalitate celor mici. Pe 8 decembrie, începând cu ora 17.00, Moș Crăciun și ceata lui veselă – din care nu lipsesc Regina Iernii, renii și personaje de basm, vor declara deschis, printr-o paradă, ”Orașul Crăciunului”. În ambele weekend-uri, copiii sunt invitați la atelierele art&craft ale Fabricii de jucării, la sesiuni de pictură pe față sau la Olimpiada veselă, unde spiridușii nerăbdători abia așteaptă să se joace cu prichindeii. Pe 16 și 17 decembrie, pasionații de Lego sunt invitați să-și demonstreze fantezia și îndemânarea în construcții cu tematica sărbătorilor de iarnă. În plus, din 8 decembrie va fi activ ”Colțul de împachetat cadouri”, serviciu oferit gratuit și în acest an celor care își vor umple aici desaga din care vor împărți daruri celor dragi.

Cadouri și distracție pentru toată familia. 

activitati pentru copii 1

Copiii care vor vizita Veranda Mall în acest sezon, vor putea participa la ateliere tematice de Crăciun, organizate săptămânal, pe toată perioada activităților de iarnă. Programul include workshop-uri creative care îi vor pregăti pe aceştia pentru venirea sărbătorilor. Astfel, săptămânal, cei mici vor învăța să confecționeze câteva din elementele reprezentative pentru Crăciun: sania Moșului, renii, atelierul de jucării și altele.  Locul de joacă de la etajul 01 va fi dedicat acestor activități de iarnă, care se vor desfășura zilnic, de marți până vineri, în intervalul orar 16:00 – 21:00, iar sâmbăta și duminica între orele 10:00 – 16:00. Copiii vor putea fi înscriși la ateliere de către părinți, direct pe pagina de Facebook Veranda Mall, iar grupurile vor fi formate din 25-30 de participanţi. Programul complet poate fi consultat pe website-ul www.verandamall.ro sau pe pagina de Facebook Veranda Mall.

Târguri de poveste. 

activitati pentru copii 2

Opera Comică pentru Copii, organizează, pe lângă multitudinea de spectacole extraordinare programate în cele 3 săli de la sediu și la Sala Polivalentă, un târg excepțional, ce poartă numele de Târgul ”Poveste de Crăciun”. Vei găsi aici de cel mai mare Patinoar dedicat exclusiv copiilor, iar în weekend te vei putea bucura de mini spectacole pe gheață cu personajele operei. De asemenea, vei descoperi un târg cu mâncăruri și băuturi de sezon, dar și ”Atelierele lui Moș Crăciun” – de făcut decorațiuni, de pictat, de colorat, de scris scrisori lui Moș Crăciun, de face painting, etc. -, plus un loc special ”Games Room” / ”Camera de Joacă”. Și, nu în ultimul rând,  ”Căsuța lui Moș Crăciun”, unde, din 8 decembrie va poposi chiar Moș Crăciun în persoană!

Sursă foto: PR, www.torontochristmasmarket.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.