”Berzele”, animația care deschide sezonul filmelor de toamnă pentru copii

Cinematografic, toamna aceasta începe în forță, mai ales pentru micuții cinefili. Se anunță filme unul și unul, pline de aventură și culoare. Cel care sparge gheața, în acest început de an școlar este filmul ”Berzele”, film regizat de Nicholas Stoller (,,Neighbors”, ,,Forgetting Sarah Marshall” şi scenarist al filmului ,,The Muppets”) şi de către nomnalizatul la Premiile Oscar, Doug Sweetland (scurt-metrajul animat ,,,Presto” şi supervisor de animaţie la ,,Cars”), după un scenariu semnat de Stoller.

berzele-1

Berzele au devenit corporatiste

Berzele aduc bebeluşii la părinţi… sau cel puţin aşa făceau. Acum livrează colete pentru compania globală Cornerstore. Junior, cea mai silitoare barză din companie, urmează să fie promovat când, din greşeală, activează maşina de făcut bebeluşi aducând pe lume o fetiţă absolut adorabilă. Disperat să livreze mica minune înainte să afle şeful de eroare, Junior pleacă într-o expediţie neautorizată alături de prietena sa Tulip, singurul om de pe Muntele Berzelor. Călătoria iniţiatică nu va duce doar la întregirea unei familii, ci le va ajuta pe berze să revină la adevărata lor misiune pe Pământ.

Vedetele își împrumută vocea personajelor

Pavel Bartoș și Smiley sunt două dintre vedetele care își împrumută vocile pentru a da viață personajelor din film. Încă o dată cei doi fac o echipă minunată, reșind să creeze o atmosferă impresionantă. Smiley va debuta în dublajul de animaţie din 23 septembrie, atunci când îl vei putea auzi împrumutându-i vocea porumbelului Toady, iar Pavel Bartoș va da voce personajului Junior. Pentru ambele vedete, această experiență este una interesantă, actorul, declarând: ”Îmi place enorm de mult să dublez şi mi-am dat seama de acest lucru după atâţia ani. Ale mele fete iubesc să mă audă interpretând personaje pozitive, pentru că în general am dublat foarte multe personaje negative. Acum se vor bucura cu atât mai mult cu cât dublez un personaj pozitiv şi atât de haios cum este Junior. (…) În ,,Berzele” spre încântarea mea mă duelez în voci cu Smiley. Oamenii care vor vedea acest film, vor savura duelul. Vom fi un pic altfel, dar tot cu prietenie o facem. Pentru că eu tot ce îmi propun să fac trebuie să duc la bun sfârşit, m-am bucurat să descopăr această calitate şi la Junior. Câteodată nu destinaţia contează ci călătoria în sine.”

pavel-bartos-junior-storks

Filmul va putea fi urmărit pe marile ecrane, de pe 23 septembrie și este distribuit de Freeman Entertainment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *