Ce evenimente vă așteaptă de 1 iunie, ziua Copilului

De 1 iunie, copiii, dar și părinții deopotrivă, se pot distra și pot petrece timp împreună în diverse locuri, la diverse activități și spectacole. Trebuie doar să vă înarmați cu bună-dispoziție și chef de joacă.

Superhero kids

1uniFest.  Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti va gazdui 1uniFEST, cel mai Itsy Bitsy Festival, in care vor avea loc activități pentru toata familia, jocuri și concursuri, distracție și o mulțime de surprize! Distracția ține toată ziua, de la 8 dimineata la 8 seară, cu cele mai îndrăgite personaje Itsy Bitsy! INTRARE LIBERă!

Opera Comică pentru Copii.  Opera Comică pentru Copii (OCC) a dat deja startul distracției pentru toți copiii din București! Timp de patru weekend-uri pline, Opera Comică pentru Copii îi invită pe cei mici, alături de părinții lor, să se bucure de o mulțime de activități cu intrare liberă: 

  • Grădina cu Jocuri, amenajată cu sute de boardgames-uri, jocuri de strategie sau jocuri de logică
  • Căsuța din Copac, una dintre cele mai importante atracții unde cei mici pot participa la recitaluri și lansări de carte sau pot interacționa, pentru 30 de minute, cu Biblioteca Vie, ascultând istorisirile fabuloase ale membrilor echipei OCC. 
  • Sesiunile de lectură „Vedetele citesc povești în Copac”, la care Felicia Filip, Marian Râlea, Paula Seling, Cuzin Toma, Toth Zoli, Anna Ungureanu, Corina Dumitrescu, Vali Ionescu Caciureac și mulți alți artiști și vedete vor citi micilor vizitatori poveștile favorite.
  • Sâmbătă și duminică, la Sala Mare, de la orele 11:00 și 17:00, respectiv 11:00 și 15:00, toți iubitorii OCC sunt invitați la spectacolul de operă ,,Flautul Fermecat”, de W. A. MozartTot sâmbătă și duminică (de la orele 11:00 și 13:30), cei care doresc să urmărească o poveste spusă numai în pași de dans sunt invitați la spectacolul de balet ,,Eliza, micuța florăreasă”, la Sala UnderGrant. Povestea Elizei ne amintește că cele mai importante vise sunt acelea care pornesc din inimă și ne modelează purtarea și gândirea.

Biletele pot fi achiziționate de pe www.bilete.ro.

Salonul Internațional de Carte Bookfest va avea loc în perioada 29 mai – 2 iunie, la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2. Cei mici se pot bucura de activități distractive și educative la standurile editurilor.

De 1 Iunie sunteți asteptați la Clinceni Airshow – un spectacol dedicat copiilor! Veți avea parte de: Hawks of Romania, White Wings , Blue Wings Romania, Balon cu Aer Cald, zboruri introductive cu avion ultraușor și planor, zboruri în tandem cu parașuta, soare și voie bună!

sursă foto:

<a href=”https://www.freepik.com/free-photos-vectors/kids”>Kids photo created by rawpixel.com – www.freepik.com</a>
PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.