Copiii descoperă Egiptul Antic la Promenada!

kids-in-pyramidsPână pe 4 decembrie, Promenada aduce în premieră expoziția Kids in Pyramids, unde copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani au ocazia să se aventureze în Egiptul Antic.

Zilnic, între orele 9:00-20:00, la nivel 1, echipa Kids in Pyramids îi întâmpină pe cei mici cu un curs interactiv și distractiv de aproximativ 45 de minute. Fiecare curs oferă o experiență tematică complexă despre una dintre cele mai mari civilizații din epoca antică, sub atenta îndrumare și supraveghere a mentorilor: lecții educative animate cu machetele piramidelor, costume pentru copii și puzzle-uri distractive.

Aventură în Egiptul Antic

Copiii sunt invitaţi să intre în spiritul Egiptului Antic încă din primele minute; cei mici sunt costumaţi în Cleopatra şi în faraoni înainte de a începe turul. Intraţi în noile roluri, copiii încep o călătorie inedită într-o lume mistică, unde pot vizita piramida şi caută artefacte în nisipul din primul punct. În cadrul expoziţiei, cei mici vor descifra puzzle-uri distractive şi hieroglife, vor descoperi sacrofagul lui Tutankamon şi vor afla detalii despre cel mai cunoscut faraon al Egiptului.

Cei mici vor lua parte la construcţia unei piramide în miniatură şi vor afla cum au fost construite acestea în antichitate. Distracţia însoţeşte micii curioşi în fiecare punct al expoziţiei – copiii vor face cunoştinţă cu mumii şi vor afla mai multe despre cum a apărut acest mit înfricoşător, iar camera comorilor îi va întâmpina pe micuţi cu surprize. Pozele haioase vor întregi reţeta de succes pentru o porţie de învăţare distractivă.

Prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat de Info Point, situat la parter. Pentru grupurile organizate de minimum 15 copii prețul unui bilet este de 10 lei/persoana.

Rezervările se fac pe [email protected] și / sau la numărul de telefon 0726 377 978.

Sursă foto:http://promenada.ro/evenimente/egiptul-antic-expozitie-interactiva-pentru-copii/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.