Cum îți pregătești corpul pentru zilele călduroase(P)

Vacanța din timul iernii ne permite să fim mult mai indulgenți atât cu cei din jur, dar și cu noi înșine. Pentru câteva zile am uitat cu totul de restricțiile alimentare și de diete, iar acum, când totul a revenit la viața de zi cu zi, începe bătălia cu kilogramele în plus. 

Slăbește inteligent

Atunci când vine vorba de slăbit, lucrurile sunt clare: o alimentație echilibrată din punct de vedere caloric și efort fizic constant reprezintă cheia către pierderea în greutate.  Cu toate acestea, există câteva reguli de bază care ar trebui respectate, precum: ultima masă trebuie luată cu cel puțin 3 ore înainte de a te culca pentru a-i lăsa metabolismului timp să digere mâncarea, redu cantitatea de sare pe care o folosești în preparate pentru că aceasta favorizează retenția de apă, dormi cel puțin 7 ore în fiecare noapte.  Însă, ce te faci când rezultatele întârzie să apară? Accelerezi procesul! Cum? Cu un aliat de nădejde. Pachetul de Slăbire complet pentru 30 de zile îți va optimiza întregul organism și va susține procesul de slăbit într-un mod sănătos. Fiecare produs conținut are un rol bine stabilit, ajutând la arderea grăsimilor și susținând eliminarea toxinelor.  „Pachetul de slăbire prin efectul sinergic al produselor arde grasimile, optimizează întregul organism, susține eliminarea toxinelor rezultate în urma arderii și asigură pentru o masă pe zi nutrienți vegani de cea mai bună calitate.”, afirmă Adina Cirjan, terapeut biofeedback.

Detoxifiere sănătoasă

Unele dintre noi au fost mai norocoase și nu s-au ales cu kilograme în plus, însă o detoxifiere a întregului organism este absolut necesară după mesele îmbelșugate din timpul sărbătorilor. Astfel, renunță la sucuri, chiar și la alcool, înlocuiește ciocolata cu lapte cu cea neagră și consumă mai multe salate. Iar dacă îți dorești ca rezultatele să fie vizibile cât mai repede și pe termen lung, apelează la Pachetul de Detoxifiere complet pentru 30 de zile de la Life Care®. Acesta are rol de purificare și activare a organelor interne, ajutând la eliminarea toxinelor din organism. Va grăbi metabolizarea grăsimilor, va inhiba pofta de mâncare și poate suprima depozitarea grăsimilor. De asemenea, detoxifică colonului și reduce colesterolul din sânge, oferind organismului forță și energie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.