Cumpărături inteligente în 3 pași. Profită de ultimele reduceri!

Reduceri, reduceri și iar reduceri, însă tu nu ai apucat nici măcar să ”frunzărești” un site de îmbrăcăminte? Orice mamă te poate înțelege. Asta nu înseamnă că timpul e pierdut și nu mai poți face nimic. În magazine încă mai sunt produse la prețuri foarte bune. Așa că, roagă o bunică, un bunic sau o mătușă să te ajute, și lasă-l pe cel mic să se bucure și de compania lor pentru a putea da o fugă prin magazine.

reduceri

Dar stai așa. Înainte de a ieși pe ușă, gândește-te bine și fă-ți o listă cu ce obiecte vestimentare sau nu vrei să-ți cumperi. Nu alerga degeaba prin magazine fără să știi ce vrei. Pierzi timp prețios și riști să achiziționezi produse pe care să nu ai cu ce le asorta. De aceea, prin intermediul stilistului Luminița Staicu, îți venim în ajutor cu 3 trucuri pe care le poți aplica pentru a beneficia de cumpărături inteligente.

Reduceri să fie, dar și calitate.

Multe dintre noi suntem tentate să cumpărăm mult și nu neapărat bine atunci când găsim produse la reducere. Asta poate fi o primă capcană în care să cădem dacă nu ne pregătim înainte de sesiunea shopping. ”Căută mai degrabă piese clasice, de calitate, care să merite investiţia ta. Aminteşte-ţi mereu că dacă vrei să ai piese vestimentare care să te ţină mult timp, trebuie să alegi lucruri de calitate, pe care să le porţi cu plăcere în combinaţii diverse”, spune Luminița Staicu.

Alege culorile care ți se potrivesc

Nu e cazul să încerci acum să-ți schimbi stilul. Pentru asta, ai nevoie de timp și de îndrumarea unui specialist. Când mergi la o sesiune de shopping în perioada reducerilor, mizează pe piese vestimentare în culori care ți se potrivesc și care se asortează cu ce ai deja în garderobă. Optează pentru o paletă de culori pe care o porţi deja, pentru a te asigura că achiziţiile tale la reduceri se vor adapta perfect stilului tău! Dacă ai nevoie de un truc care să te ghideze, încearcă să cumperi doar lucruri care se potrivesc cu cel puţin trei alte articole pe care le ai deja”, explică stilistul Luminiţa Staicu.

Cumpără produsele corespunzătoare măsurilor tale

Poate fi extrem de tentant să cumperi o rochie sau o cămașă la care tânjeai de ceva vreme chiar dacă este cu o măsură mai mică, însă nu te lăsa dusă de val. Dacă vrei să faci cumpărături inteligente, alege piese care ți se potrivesc acum. După ce vei scăpa de kilogramele în plus, poți să te gândești serios la achiziționarea ei. ”Ţine minte, în special atunci când mergi la cumpărături în perioada reducerilor, să iei lucruri pe care vrei să le porţi în mod frecvent, nu haine pentru care trebuie să slăbeşti sau care nu te avantajează din cauza mărimii. Alege articole care îţi complimentează forma corpului, având linii şi modele simple”, susține stilistul Luminița Staicu de la Hermosa.ro.

Sursă foto:pinterest.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.