Descoperă secretul unui ten fericit

Ştiai că pielea sănătoasă pierde aproximativ 0,5 litri de apă pe zi?
Apa nu este vitală doar pentru supravieţuire, ci reprezintă factorul esenţial pentru o piele sănătoasă, din cap până-n picioare. Aceasta menţine ţinereţea tenului, îi redă supleţea, jucând un rol extrem de important în toate procesele biologice ale corpului.
Atunci când pielea este sănătoasă, bariera naturală de protecţie a pielii, ce reprezintă stratul bogat în lipide precum acizi graşi, colesterol şi ceramide, este responsabilă de păstrarea pielii hidratate şi îndepărtarea iritaţiilor. În caz contrar, când această barieră este compromisă, pielea pierde apă, se usucă, fiind predispusă într-o mare măsură iritaţiilor şi reacţiilor alergice.
Astfel, în cazul unei pielii deshidratate, este absolut necesară consolidarea barierei de protecţie a pielii pentru a împiedica evaporarea apei din ţesut, iar expertul Eucerin în ştiinţa pentru sănătatea şi frumuseţea pielii ştie acest lucru.
De aceea, special pentru tenul deshidratat şi cu sensibilitate sporită, Eucerin a dezvoltat NOUA gamă AQUAporin ACTIVE ce are un sistem unic care activează şi sporeşte sistemul propriu de hidratare a pielii pentru un ten suplu şi catifelat. Formula superioară de îngrijire Eucerin AQUAporin ACTIVE hidratează în profunzime şi nu conţine parabeni sau parfum.

Ten sensibil

Pentru nevoile speciale ale tenului sensibil cu predispoziţie de uscare, expertul Eucerin a dezvoltat crema de zi AQUAporin ACTIVE ce sporeşte sistemul propriu de hidratare al pielii, stimulând producţia de aquaporine, canale microscopice de apă ce au rolul de a asigura distribuţia optimă a apei, până în straturile profunde ale epidermei.
Crema de zi AQUAporin ACTIVE nu conţine parfum sau parabeni. Preţ: 71 lei, 50 ml

Cremă de zi

Potrivită fiecărui tip de ten cu sensibilitate sporită, crema de zi AQUAporin ACTIVE conţine SPF 25 ce protejează eficient pielea împotriva radiaţiilor UVA/UVB şi hidratează tenul în profunzime datorită ingredientelor active precum Glucoglycerolul, acidul hialuronic sau Vitamina E. Produsul nu conţine parfum sau parabeni. Preţ: 77 lei, 50ml

Pentru ochi

Cum pielea din jurul ochilor îşi pierde cel mai repede supleţea şi hidratarea, expertul Eucerin a dezvoltat crema pentru conturul ochilor AQUAporin ACTIVE ce îngrijeşte delicat zona sensibilă a ochilor şi o hidratează în profunzime. Cu extract de Ginseng, crema stimulează producţia de colagen şi reduce cearcănele. Produsul are un design atractiv, cu aplicator din metal şi nu conţine parfum sau parabeni. Preţ: 68 lei, 15 ml

Sursă: PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.