Fii fresh cu Aloe Vera!

Aloe Vera este una dintre cele mai vechi plante, cunoscută pentru numeroasele beneficii uimitoare pe care le aduce pielii, sănătății digestive, dar și organismului în general.

Un ingredient cu proprietăți deosebite pentru frumusețe și sănătate, Aloe Vera vine cu beneficii uimitoare datorită cărora această plantă contribuie la îmbunătățirea și menținerea în  formă a întregului corp.  Aloe Vera este folosită la scară largă, în special, în produsele de frumusețe. Are proprietăți antivirale și antibacteriene și capacitatea de a ajuta la tratarea tuturor afecțiunilor, de la constipație la diabet. Această plantă este esența industriei de milioane de dolari care se extinde de la creme de frumusețe la sucuri sănătoase și suplimente alimentare. Cu timpul, aloe vera s-a integrat perfect în tot ce folosim. Dar ce face ca această plantă miraculoasă  să fie atât de distinctă?

Aloe vera, sursă de vitamine, minerale și nutrienți. Frunzele plantei conțin un gel translucid, cunoscut în întreaga lume pentru proprietățile de vindecare incredibile. Acest gel translucid este alcătuit din aproximativ 96% apă, alți compuși organici și anorganici, un tip de proteină care conține 18 din cei 20 de aminoacizi din organism și, în cele din urmă, vitamina A, B, C și E. Unul dintre elementele cele mai importante găsite în gelul aloe vera este un carbohidrat complex cunoscut sub numele de acemannan. Permite nutrienților să ajungă la celule, să le hrănească și în același timp să le scape de toxine.

Beneficiile Aloe Vera

Aloe vera pentru frumusețe. Deoarece pielea are nevoie de alimentație proprie, Aloe Vera, atunci când este integrată într-un regim adecvat de îngrijire personală, poate trata, exfolia, restabili, dezvălui și oferi hrană constantă și impresionantă pentru piele. Odată ce descoperi textura subțire a gelului natural aloe vera și o aplici pe piele, vei observa cât de liniștitoare și de răcoritoare este. Aloe Vera hrănește intens pielea, ajutând la regenerarea țesutului. Aplicat constant, gelul previne îmbătrânirea prematură și intensifică procesul natural de refacere celulară. Așadar, testează produsele de îngrijire care conțin cantități importante de aloe vera. Produsele pe bază de aloe vera pot fi folosite atât iarna, cât și vara și de către persoanele cu toate tipurile de piele.  Aloe vera tratează celulele de pe nivelul epitelial al pielii și de aceea este recomandat de dermatologi în tratarea arsurilor solare și a vergeturilor.  Mai mult, Aloe Vera conține ceva numit enzime proteolitice care repară celulele moarte ale pielii de pe scalp. De asemenea, acționează ca un balsam foarte bun și va lăsa părul neted și strălucitor. Promovează creșterea părului, previne mâncărimea scalpului, reduce mătreața și  îngrijește părul.

Aloe vera pentru pierderea în greutate. Nu doar industria frumuseții este ”obsedată” de beneficiile plantei aloe vera, ci și industria de sănătate se bazează mult pe ceea ce poate oferi această plantă. Potrivit specialiștilor, Aloe vera poate îmbunătăți eficacitatea dietei și maximizează potențialul de pierdere în greutate. Cu cantități mari de vitamine și minerale care contribuie la pierderea în greutate, precum și aminoacizii, enzimele și sterolii, aloe vera ajută nu numai la scăderea în greutate, dar îmbunătățește și absorbția vitaminelor și mineralelor necesare, precum și procesul de digestie. În plus, aloe vera este bogată în antioxidanți, ceea ce înseamnă că ajută la eliminarea radicalilor liberi din organism și la stimularea imunității. Este, de asemenea, o sursă bună de proteine, astfel încât aceasta ajută dezvoltarea musculară.

Aloe vera pentru sănătatea orală . Un zâmbet frumos și o sanătate orală excepțională sunt printre elementele esențiale ale unei stări generale bune. Din acest motiv, trebuie să acorzi o atenție sporită dințiilor și gingiilor tale, iar de aceea, Aloe Vera îți este un aliat de nădejde. Aloe Vera are proprietăți antiinflamatorii și antiseptice, care pot fi utile în tratamentul gingivitei, paradontozei și a altor afecțiuni orale. Studiile clinice au aratat că produsele dentare care conțin aloe au o capacitate remarcabilă de a reduce gingivita și acumularea de placa bacteriană.

Produse care conțin aloe vera:Suplimentul alimentar Life Impulse® Gel Aloe Vera Pulp, Pasta de dinți gel cu aloe vera BIO Kräuter și  Aloe Vera gel Krauter®

Sursă foto: PR, pinterest.com, Equivalenza Romaniawww.produsealoevera.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.