Fram, ursul Polar prinde viață într-un nou proiect

Îți mai amintești de povestea incredibilă a prietenosului Fram, Ursul Polar? De aventurile lui și de nerăbdarea cu care așteptam să mai răsfoim câteva pagini pentru a-l urma în incredibila lui călătorie?

Ei bine, astăzi Fram are ocazia să prindă viață, într-o colecție lucrată de o echipă de oameni din Cluj, părinți  preocupați de visele frumoase ale copiilor lor. Ei și-au imaginat o întreagă lume a lui Fram, au luat cartea copilăriei noastre și au adaptat-o pentru copiii de astăzi, cu o grafică mult superioară anilor copilăriei noastre și cu texte accesibile. Au investit timp și energie în acest proiect, pe care vor să îl aducă la viață în lunile ce urmează, cu primele 3 cărți din cele 10 câte vor fi în total. Cărțile ar trebui să fie gata să plece către susținătorii ei cel tîrziu pe data de 19 decembrie.

fram-2

Proiectul are nevoie de susținători și este înscris în campania de crowdfunding de pe platforma www.crestemidei.ro. Pe pagina proiectuluise poate urmări în timp real situația fondurilor strânse. Fondurile estimate inițial au fost adunate, dar banii donați în plus vor duce cartea la alți și alți copii.

Și tu poți susține acest proiect!

În acest moment, echipa proiectului are conceptul personajelor, ilustrațiile, textele și cărțile interactive in format digital, dar le lipsește sprijinul pentru a face posibilă tipărirea primelor 3 cărți ilustrate, cu pagini interioare lucioase și coperte cartonate, astfel încât să prindă viață așa cum își doresc cu adevărat cei mici.

Prin urmare, susținătorii nu donează bani, ci contribuie. Adică, mai exact, pentru sumele cu care contribuie la producția proiectului, își vor primi cartea/cărțile pe care o/le pot face cadou copiilor de Crăciun. Iată un cadou excelent pentru Crăciun de care cei mici se vor bucura nespus de mult!

De exemplu:

Pentru 15 ron. La alegere ta, un magnet “Fram și prietenii” sau o insignă “I Fram”. Ediție specială de colecție !

Pentru 30 ron. Una dintre cele 3 cărți, la alegerea ta + insignă sau magnet la alegere.

PENTRU 45 ron. Una dintre cele 3 cărți, la alegerea ta + varianta digitală interactivă, numele tău în lista susținătorilor de la sfârșitul fiecărei cărți + insignă sau magnet la alegere.

sursă foto: Pr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.