Idei de activitati pentru vacanta celor mici

Preșcolarii și școlari micii intră de azi într-o mini vacanță de o săptămână, motiv pentru care am alcătuit o listă cu activități pe care le poți face cu micuțul tău.

mini-clubul-de-vacanta-in-limba-franceza-rep

Dacă nu cumva ai planificat o mică escapadă la munte sau în afara țării, atunci cu siguranță, îți vor prinde bine ideile pe care le-am găsit pentru tine și copilul tăi și pe care ți le propun. E vorba de activități care se desfășoară în diferite locații din București pe care le poți viziona împreună cu cel mic.

Hocus Pocus, hai la distracție de ”groază” !

Vacanța începe cu zile de distracție în spiritul Halloween-ului. Astfel, de astăzi și până pe 31 octombrie, poți participa la diverse activități dedicate acestei sărbători. Sun Plaza te provoacă la trei zile de voie bună, activități creative și concursuri ,într-un decor în ton cu acest eveniment. Astfel, între 28 și 30 octombrie, copiii și părinții sunt invitați să petreacă împreună un sfârșit de săptămână ”înfricoșător” de amuzant! Îți poți transforma ziua de duminică, 30 octombrie, într-una de astfel că, de la ora 12.00 poți participa la un Flash mob cu trupa ”Magic Steps”. Tot de la 12.00-12.30 cel mic poate participa la Laboratorul monștrilor Intrăm în laborator și ne jucăm cu poțiunile magice . De la 13.00-13.30 are loc un spectacol de teatru Peter Pan. În plus, începând cu ora 12.00, copiii sunt așteptați la ”Spooky Faces”, un carnaval al picturilor înfricoșătoare pe față, să-și folosească imaginația și îndemânarea în cadrul atelierelor ”Scary Crafts”, dar și la cabina foto, pentru a se fotografia în costume de groază. Pe durata întregii zile, dragonul Sunny, care se va îmbrăca și el într-un costum teribil de Halloween,se va alătura copiilor în cele mai năstrușnice activități.

kv_academia-de-vrajitorie

Epoca de Piatră se mută  la mall Promenada!

În perioada 30 octombrie – 4 decembrie 2016, între orele 9:00 și 20:00, cei mici sunt așteptați la nivel 1, să se aventureze în Epoca de Piatră și să învețe totul despre aceasta prin activități interactive la expoziția Stone Age Kids. În plus, fiecare copil care vizitează expoziția va pleca cu un super cadou acasa: bunătăți și vouchere cadou cu reduceri la produsele pentru copii din magazinele participante! Zilnic, copii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, vor intra în lumea preistorică, unde se vor aventura timp de 45 de minute pe un traseu special amenajat. Încă din primele minute ale aventurii, cei mici vor fi costumați tematic în oameni ai pesterii. Copiii își vor putea alege costumul favorit dintre cele disponibile.

epoca-de-piatra

Aventuri în Epoca de gheață

începând cu 1 noiembrie, cei mici pot porni într-o călătorie în timp, în urmă cu mai bine de 500.000 de ani.Cum se va sfârși oare întâlnirea, cine va câștiga lupta pentru supraviețuire? Afli răspunsul la Sun Plaza în cadrul unui eveniment în premieră în România: expoziția „Epoca de Gheață”. Exponate animatronice în mărime naturală, înfățișând zece mamifere aparținând megafaunei, dispărute în timpul glaciației, îți vor spune povestea lor impresionantă. Așezate în decoruri specifice perioadelor în care au trăit, vor readuce la viață o lume uitată, plină de extrordinar. Expoziția cu intrare liberă, deschisă în perioada 1 noiembrie 2016 – 31 ianuarie 2017, se adresează atât adulților, cât și celor mici, care vor avea ocazia să încalece exponatele animatronice, pentru o experiență dătătoare de fiori…de gheață. Mai multe detalii pe http://www.sun-plaza.ro/event şi

www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

epoca-de-gheata_landscape

Mini Clubul De Vacanţă în Limba Franceză 

Plecând de la activități de divertisment organizate în jurul unui proiect pedagogic, obiectivul principal programului Mini Clubul De Vacanţă în Limba Franceză organizat de Institul Francez este dezvoltarea competenței de comunicare orală în limba franceză. Pot participa copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, care vor fi împărțiți în două grupe : 4 – 6 ani – Le carnaval de l’automne, 7 – 10 ani – L’automne des super héros. Mai multe detalii găsiți aici: http://www.institutfrancais.ro/ro/bucarest-ro/scoala-de-vara-2/

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.