Imortalizeaza prima zi de scoala cu ~Portret de scolar~

Sunt convinsă că majoritatea celor născuți în anii 80 au înrămată, pe undeva prin casa părinților, o poză din prima zi de școală. Cu abecedarul în prim plan, cu pixul în mână și cu cel mai frumos penar din clasă, în dreapta. Ți-ai amintit de ea? Ce-ai zice dacă ți-am spune că și copilul tău(nepotul, finuțul, vecinul, etc) poate avea o astfel de amintire. Mai colorată, mai modernă(dacă vrei vrei) și mai plăcută(din punct de vedere al experienței).

portret-de-scolar

Ei bine, Sun Plaza și Cristian Șuțu de la www.fotounion.ro dau ocazia tuturor școlarilor din clasele I-XII să își facă fotografii reușite, sub conceptul ”Portret de școlar”. Practic, orice elev poate veni în Sun Plaza în perioada 12-21 septembrie, în intervalul 14.00 – 19.00, pentru o ședință foto profesională gratuită, studioul foto fiind amenajat în Biblioteca Sun Plaza de la parter. Tot acolo vei găsi ghiozdane, globuri geografice, hărţi, bentiţe cu pampoane – pentru fotografii mai clasice, dar şi tablete şi laptopuri – pentru o imortalizare mai modernă a acestei perioade din viaţa copilului tău. La sfârşit, vei primi fotografia în format electronic, dar va fi şi încărcată pe pagina de Facebook a centrului comercial Sun Plaza.

Ședință foto pentru elevii din programul ” A doua șansă”

De asemenea, la acest proiect sunt invitați să participe și  elevii din programul „A doua şansă”, derulat de Organizaţia Salvaţi Copiii în parteneriat cu şcoli gimnaziale din Bucureşti şi alte 10 oraşe. Programul se adresează  persoanelor care nu au fost niciodată înscrise în sistemul de învăţământ şi celor care au abandonat şcoala şi au depăşit cu cel puțin 4 ani vârsta corespunzătoare clasei. Astfel, aproximativ 40 de elevi din acest program vor avea parte de o şedinţă foto profesionistă la Sun Plaza şi vor primi un set de rechizite şi un prânz în centrul comercial.

Mai multe informații despre  ședințele foto profesioniste “Portret de școlar” găseşti pe site-ul Sun Plaza şi pe pagina lor de facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *