Medicina pe înțelesul copiilor: cursuri de prim ajutor

Doi studenți la medicină, Andrei Scafaru și Bogdan Căpitanudesfășoară de aproximativ un an de zile proiectul “Medicina pe înțelesul copiilor”.  

Proiectul se adresează școlarilor din clasele I-IV și oferă informații legate de anatomia și fiziologia corpului uman. De asemenea, oferă detalii legate de măsurile de prim ajutor precum și diferite studii de caz ce țin de probleme medicale uzuale pentru copii.

Pe data de 7 noiembrie, cei doi coordonatori ai proiectului Medicina pe înțelesul copiilor vor desfășura online, pe Google Meet un curs de de prim-ajutor.  Cursul este adaptat limbajului copiilor din învățământul primar, însa nu este limitat la aceștia, Primul ajutor este o aptitudine necesară la orice vârstă, așa că vă puteți înscrie și voi, alături de copil. Tot ce trebuie să faceti este să completați formularul https://forms.gle/XLVouYXd2itfimTq6

După completare, veți primi pe adresa de mail un contract de sponsorizare ce va fi completat de către dumneavoastră. Tariful cursurilor este de 50 lei/copil, pentru clase se poate negocia tarif separat. Taxa se va achita in contul nr. RO74RNCB0307161741080001, CUI 40171360 deschis la BCR Aviației. Dovada de plata primita si contractul de sponsorizare completat se vor trimite pozate/scanate la adresa de mail: aisce[email protected], cu subiectul “numele participantului”.

Orele la care se va desfășura  cursul în ziua de 7 noiembrie vor fi urmatoarele:

Grupa 1: 10:00-12:00 (clasele I-II)

Grupa 2: 12:30-14:30 (clasele III-IV)

Grupa 3: 15:00-17:00 (clasele I-II)

Grupa 4: 17:30-19:30 (clasele III-IV)

Numărul de participanți este limitat la 25 persoane/grupa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.