Par uscat si degradat? Acum ai solutii

Păr uscat și degradat. Se întâmplă, mai ales, iarna când frigul și umezeala ”atacă” părul fără milă.Iar dacă mai porți și o căciulă sau o pălărie, mai mult ca sigur, părul își va pierde strălucirea și fermitatea.

Pentru a veni în întâmpinarea acestor nevoi, NIVEA a lansat o nouă gamă adresată părului degradat, tern, cu vârfuri despicate –NIVEA Repair and Targeted Care și totodată reinventează întregul portofoliu de şampoane şi balsamuri, printr-un nou design feminin al ambalajelor şi prin introducerea unei formule inovatoare, Nutri-Essence.

NIVEA Repair and Targeted Care

Noua gamă revoluţionară NIVEA Repair and Targeted Care introduce noua tehnologie Kera Detect, un sistem inteligent de reparare ce conţine o combinaţie unică de trei ingrediente active complementare care au rolul de a identifica zonele degradate şi a repara firul de păr exact acolo unde este nevoie.

Noua tehnologie constă în combinarea a două dintre cele mai hrănitoare substanţe bogate în lipide: Eucerit®, un ingredient natural, ce hidratează şi protejează şi uleiul de macadamia, cunoscut pentru proprietăţile sale de hrănire şi îngrijire.

Tehnologia Kera Detect este un sistem inteligent ce are capacitatea de a proteja eficient părul şi a-i reda supleţea şi strălucirea. Atunci când suprafaţa firului de păr este afectată, acesta îşi pierde capacitatea de protecţie a stratului interior. Prin urmare, părul capătă un aspect tern, degradat.

Noua tehnologie Kera Detect, ce se adresează părului deteriorat, este o combinaţie unică de trei elemente active complementare ce ajută la repararea în profunzime a acestuia: o componentă cu rol de regenerare, pantenol şi keratină lichidă. Componenta regenerantă detectează porţiunile afectate de la suprafaţa firului de păr, reparând exact acolo unde este nevoie şi îngrijind eficient părul. Pantenolul pătrunde în profunzime, având capacitatea de a hidrata părul şi a-i conferi rezistenţă din interior. Keratina lichidă aderă la suprafaţa firului de păr, repară chiar şi cele mai mici urme de degradare. alcătuind un strat de protecţie.

Astfel, noua tehnologie Kera Detect îngrijeşte, fortifică şi protejează, conferind părului strălucire şi rezistenţă de lungă durată.

sursă foto: PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.