Sun Talks: seminarii gratuite cu Adelina Toncean

Adelina Toncean îți vorbește în această primăvară despre inspirație, despre motivație și despre curajul de a fi tu însuți. Seminariile „Sun Talks” au ajuns la a unsprezecea ediție, sunt gratuite și se desfășoară în Sun Plaza.

Tema din această primăvară – „Dezvoltă-te un pic altfel” se referă la capacitatea noastră de a ne autodepasi, a îndrăzni să ne ducem visurile până la capăt, astfel încât să fim o sursă de inspirație pentru cei din jur. 

„Iubirea vindecă, iar lipsa ei creează suferință!“, spune un om cu suflet urias, de la care avem cu toții atât de multe de învățat. Toata lumea o numește un înger pentru copiii care au venit pe lume cu diferite afecțiuni medicale și care sunt părăsiți de părinți în spital. Cum să faci asta și să fii „Mai motivat, mai curajos, mai puternic!” învățăm de la Adelina Toncean la „Repornește-ți optimismul” pe 6 aprilie, ora 11:00. Haide să afli cum poți transforma neputința în putință având curajul de a fi diferit.

Eu cred că sunt un încărcător care ia energia din priză și o duce acolo unde e nevoie de ea. Așă-i că știi cum e să stai cu bateria descărcată în fața prizei și să nu o poți folosi? Eu nu sunt sursa de energie, sunt instrument, un instrument bun pentru că, atunci când îți asumi un așa rol, trebuie să o faci bine. Trebuie să fiu încărcător universal și de maximă viteză.”, spune Adelina Toncean.

Adelina Toncean a adoptat 2 copii cu afecțiuni medicale grave, este inițiatoarea programului ”Niciun copil singur în spital”, iar în cea mai mare a timpului o poți găsi la spitalul Marie Curie, din Bucuresti, acolo unde alege, în fiecare zi, să fie mamă pentru toți copiii abandonați de femeile care le dau viață și apoi pleacă. Derulează în prezent proiecte dedicate copiilor cu afecțiuni medicale grave și a primit Premiul “Inimi de români” din partea Televiziunii Romane pentru implicarea continuă în sprijinirea grupurilor vulnerabile.

Seminarul are loc sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, în fața restaurantului Marty. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completand formularul de aici: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/. 

Seminarul va fi transmise live pe Facebook.

Mai multe detalii pe Facebook  si website. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.