Surprize de 1 iunie de la Dino Parc Râșnov

Pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, Dino Parc Râșnov va găzdui cea mai mare colecție privată de jucării vechi și extrem de rare, unele dintre acestea având o vechime de peste 100 de ani. De asemenea, dacă nu poți ajunge cu copilul la Râșnov, atunci vă puteți bucura de experiențe similare în  București, la Băneasa Shopping City unde puteți redescoperi împreună cei mai iubiți eroi ai unei lumi demult uitate, dinozaurii, secretele și poveștile lor captivante.

Expoziție cu ”greutate” Expoziția de la Dino Parc cuprinde piese diverse, multe dintre acestea fiind produse la sfârșit de secol XIX – început de secol XX. Printre producătorii acestor jucării se numără branduri de renume, înființate la începutul secolului XIX, cum ar fi fabricile de origine germană Schuco și Lehmann. În cadrul expoziției sunt prezente piese fabricate în Statele Unite, Europa, Japonia și India, dar și o mare parte de origine românească. “Ne-am gândit că locul perfect pentru o expoziție de jucării antice este printre dinozauri, la noi în parc. Adulții sunt așteptați să-și retrăiască copilăria prin intermediul acestor jucării, unele dintre ele fiind chiar de pe vremea străbunicilor lor, iar copii vor avea ocazia să facă o comparație cu jucăriile și tehnologiile actuale”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râșnov. În cadrul expoziției vizitatorii vor putea vedea jucării și mașinuțe mecanice pe sisteme de roți dințate, păpuși de porțelan, ursuleți Teddy, soldăței de plumb, un patefon de jucărie pe sistem mecanic, un autobuz ONT Carpați de jucărie, dar și multe alte piese impresionante. Pe lângă jucăriile clasice, colecția mai cuprinde și căluți, trotinete din lemn și triciclete, iar de remarcat este un cărucior pentru gemeni, extrem de rar, produs la Viena. Mai multe detalii găsiți pe www.dinoparc.ro și www.facebook.com/dinoparcrasnov

It’s OK to discover dinosaurs!

Cei mici, dar și cei mari vor avea ocazia să își completeze cunoștințele despre o lume încă învăluită în mister căreia copiii, datorită imaginației fără limite, reușesc să îi recreeze pașii și să îi redescopere noi zone de interes pe măsură ce învață tot mai multe despre ea. Băneasa Shopping City își dorește să introducă atât adulții, cât și copiii într-o lume creativă, a unor eroi pierduți pe care îi putem redescoperi prin jocuri și povești.   La primul etaj al Băneasa Shopping City și în zona Carrefour Feeria, dinozaurii în mărime naturală, atestați științific, vă vor antrena la ateliere educative și distractive, dar și la concursuri cu premii pe măsura pasiunii participanților.Atelierele se vor desfășura pe parcursul weekend-urilor 31 mai – 3 iunie și în perioada 9-10 iunie, fiind destinate copiilor cu vârste între 5 și 10 ani.Mai multe detalii pe www.baneasa.ro, www.facebook.com/BaneasaShoppingCity/ și www.grandentertainment.ro.

 

Sursă foto: PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.