Totul despre autism și epilepsie la copii

Primul invitat al Eugeniei Voda la Profesionistii din noul sezon este prof. dr. Sanda Magureanu, „o somitate a neurologiei pediatrice din Romania – sambata, 14 martie, de la 22.30. Publicul care iubeste aceasta emisiune devenita brand al TVR se va putea intalni cu o serie de premiere Profesionistii, realizate de Eugenia Voda, incepand cu 14 martie. Emisiunea poate fi vizionatasambata, de la 22.30, la TVR 1, dar si pe tvrplus.ro. …

Pentru prima editie, cea din 14 martie,realizatoarea Eugenia Voda ne propune intalnirea cu „o somitate a neurologiei pediatrice din Romania“, Dr. Sanda Magureanu. „Doamna doctor va vorbi despre autism, despre epilepsie, despre diagnostice adevarate si false, dar mai ales despre o experientt de viata cu totul si cu totul speciala, extrem de traumatizanta; de fapt, prima editie Profesionistii este despre puterea unui om de a supravietui si de a se reinventa.“ (Eugenia Voda, realizator Profesionistii).

Medic cu dubla specializare (Neurologie si Psihiatrie Pediatrica), avand o experienta de peste 40 de ani in domeniu, Sanda Magureanu este considerata unul dintre fondatorii Neurologiei Pediatrice in Romania. A fost doctor in stiinte medicale la Clinica de Neurologie Pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Profesor Dr. Alexandru Obregia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.