Un ten fără riduri

teoxaneCare femeie nu și-ar dori să scape de riduri sau să întârzie, cât mai mult posibil, apariția lor? S-ar putea însă, ca visul să devină realitate odată cu apariția pe piața din România a produselor Teoxane.

Vara vine în România cu lansarea noii game de cosmeceutice Teoxane a Laboratoarelor Teoxane, experţi renumiţi în medicină estetică. Linia de produse de îngrijire a pielii Teoxane Cosmeceuticals încorporează tehnologia unică RHA® şi conţine o alăturare eficientă de complexe care lucrează pentru îmbunătăţirea aspectului pielii, chiar în intimitatea propriului cămin. Laboratoarele Teoxane din Geneva, Elveţia sunt recunoscute pentru crearea celui mai pur acid hialuronic din lume Teosyal, recunoscut pentru puritatea şi concentraţia să 100%naturală, acum disponibil şi acasă prin intermediul cosmeceuticelor.
Diferenţa dintre cosmeceuticele Teoxane şi alte produse cosmetice cu acid hialuronic este dată de faptul că nouă gama conţine Resiliant Hyaluronic Acid®(Acid Hialuronic Rezistent). Acesta este un acidhialuronic asemănător cu cel natural, substanţa pecare o avem în mod natural în organism şi care are rol de captare a apei în epidermă. Concentraţia de acid hialuronic existenţa în alte produse de acest gen nu este suficientă pentru a menţine hidratarea pielii, iar acidul utilizat nu este de tip rezistent. În schimb, concentraţia de RHA® prezenta în noua gama Teoxane este aceeaşi ca în cazul injectărilor cu acid hialuronic”,explica Andreea Iftimie, Managing Partner See.Try.Buy Company,distribuitorul cosmeceuticelor Teoxanne.
Nouă gamă de cosmeceutice Teoxane este disponibilă acum şi online, pe site-ulhttp://teoxane-beauty.ro, aducând rezultatele obţinute în cabinetele de medicină estetică la îndemână oricărei persoane, în confortul propriei case.
teoxane 1sursă foto: PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *