”Violetta Live” vine în România

Violetta_live

”VIOLETTA LIVE” va ajunge în București, în cadrul Turneului Internațional din 2015. Martina Stoessel va concerta în România, în septembrie 2015.

După succesul extraordinar al serialului Disney Channel, Violetta, și ca urmare a popularității turneului internațional Violetta in Concert, din 2013-2014, The Walt Disney Company anunță  că noul turneu internațional din 2015, Violetta Live, va ajunge în București … pe 2 septembrie 2015, la ora 19:30.

Violetta Live va avea ca protagoniști vedetele dindistribuția originală a serialului, printre care Martina Stoessel, care interpretează rolul Violettei. Alături de Martina pe scenă vor fi Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) și Alba Rico Navarro (Naty). Artiștii vor interpreta cele mai îndrăgite melodii din sezoanele 1 și 2, precum și En Gira din sezonul 3 al serialului Violetta. Noul concert va include, de asemenea, o trupă de nouă dansatori foarte energici, o formație de cinci muzicieni, decoruri și lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante și costume uimitoare.

Biletele se pun în vânzare pentru publicul larg luni, 30 martie, la ora 12:00. Prețul biletelor începe de la 135 RON și sunt  disponibile online pe www.myticket.ro. Pentru mai multe informații vizitați www.disney.ro/violetta-live.

 sursa foto: pr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.